Ingredients
- 8 molls
 - 2 ous
 - 2 patates
 - 100 g de sobrassada
 - 50 g de mantega
 - sal
 - oli d’oliva verge extra
 
Preparació
1r. pas: Escatem i traiem les tripes dels molls o demanem que ho facin a la peixateria del Gremi. Traiem els dos lloms sense acabar-los de tallar, deixant-los units per la cua. En fem una base el més recta possible. Els salem bé i els disposem sobre una safata de forn horitzontalment. Els reservem i escalfem el forn a 180 ºC.
2n. pas: Pelem i tallem la patata a daus d’1 x 1 cm. Desfem la mantega en una paella al foc, hi afegim els daus de patata i hi afegim aigua fins que ho cobreixi. Hi incorporem sal i ho posem a coure. Quan s’evapori tota l’aigua quedarà la mantega, que daurarà les patates.
3r. pas: Esmicolem la sobrassada, hi afegim els ous una mica batuts i ho retirem del foc ràpidament. Un cop cuit, ho reservem.
4t. pas: Acabem de coure els molls al forn 4 min a 180 ºC.
5è. pas: Muntatge: disposem els molls sobre el plat, hi afegim a sobre els ous amb sobrassada i, al costat, les patates.
