Ingredients:
Bonítol d’uns 800 gr
1 ceba
5 tomàquets madurs
Oli d´oliva extra verge
1 gra d´all
julivert
Aigua
1 fulla de llorer
Vinagre agredolç
Elaboració:
1r pas: Netegem el bonítol, traiem l’espina central, i la resta d’espines. En fem 4 o 6 talls.
2n pas: En una cassola amb oli, sofregim la ceba uns 15 a 20 minuts, hi afegir el tomàquet ratllat (sense llavors), la fulla de llorer, ho salem i continuem el sofregit uns 15 minuts.
3r pas: Hi afegim uns 150 cc d´aigua calenta, al cap d’uns 3 minuts, afegim a la cassola els trossos de bonítol salats i enfarinats,
4t pas: ho deixem coure uns 5 minuts procurant que no s’assequi, al final hi afegig l’all i julivert picat i un rajolí de vinagre, ho deixem coure un minut més, ho retirem del foc i hi deixem reposar.
Comments are closed.