INGREDIENTS
1 filet de corball per persona
1 o 2 carxofes per persona
1 ou
oli de gira-sol
oli d’oliva
1 pot de nyàmeres en vinagre
pebre negre
sal
ELABORACIÓ
1r pas: Netegem bé el peix i preparem la resta d’ingredients. Conservem la pell, ja que ens ajudarà a coure el corball més endavant.
2n pas: Tallem les carxofes, les salem i les col·loquem en una safata al forn, hi afegim un raig d’oli i posem la plata al forn a 180º C durant uns 35-45 minuts aproximadament
3r pas: Salarem i empebrem el corball. Posem una planxa o grill a escalfar, i quan estigui fumejant hi tirarem un raig d’oli i el corball a sobre, per la part de la pell.Desprès d’un parell de minuts, i quan estigui daurat li donem la volta i aprofitem per retirar la pell un parell de minuts més i el reservem.
4t pas: Per fer l’all i oli afegim un ou sencer, mig gra d’all, unes quantes làmines de nyàmera en vinagre, sal i oli i ho batem tot.
5è pas: Col·loquem els lloms de corball a la mateixa safata que les carxofes, afegim una capa d’all i oli de nyàmeres sobre els lloms i posem la plata al forn fins que l’all i oli quedi gratinat.
6è pas: presentem el llom de corball gratinat acompanyat d’una carxofa al forn.
Comments are closed.