Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
abr. 04

Rap a l’all cremat

  • 4 d'abril de 2019
  • gremi
  • Receptes

Ingredients:

  • 2 raps (separar els caps pel fumet i pelar i trossejar les cues)
  • 1 patata gran

PEL SOFREGIT I LA PICADA:

  • 200 g de tomàquet pelat sense llavors i triturat
  • 4 alls laminats
  • 20g d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de pebre dolç
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Sal, pebre i sucre

PEL FUMET DE RAP:

  • Oli d’oliva
  • 2 caps de rap
  • 100g de ceba en juliana
  • 2 alls a làmines
  • 10 g de xampinyons a làmines
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • Un got de vi blanc
  • Llorer, farigola, julivert

Preparació

1r pas: Primer cal fer el fumet de rap. En una olla gran, posem oli d’oliva i daurem els alls, hi afegim la ceba, ho deixem coure uns minuts i hi posem els xampinyons.

2n pas: Reduïm l’aigua que deixin anar els xampinyons evitant que prenguin gaire color i hi afegim el vi blanc. Deixem evaporar el vi, afegim les herbes, el tomàquet i els caps de rap. Ho saltem uns minuts i ho cobrim amb aigua. Ho deixem coure 20 minuts, apaguem el foc i ho deixem infusionar una estona. Ho colem i ho deixem reduir. Mentre es va fent el fumet anem preparant el sofregit i la picada.

3r pas: En una cassola, posem oli d’oliva i daurem els alls fins que estiguin ben torrats. I els reservem.

4t pas: Per fer el sofregit, en el mateix oli, afegim el tomàquet triturat, el tomàquet concentrat i el pebre dolç i ho deixem coure lentament fins que s’evapori tota l’aigua. Salpebrem, hi afegim una mica de sucre per corregir l’acidesa del tomàquet.

5è pas: Amb els alls torrats preparem la picada. Els posem en un morter amb el julivert picat i un rajolí d’oli i ho anem remenant fins aconseguir una pasta homogènia, ho reservem.

6è pas: Finalment, per fer el plat, posem una mica d’oli d’oliva en una cassola i saltem les patates fins que prenguin una mica de color. Hi afegim 600 ml de fumet, 2 cullerades soperes de sofregit, 2 cullerades de cafè de la picada i ho deixem coure a foc lent fins que les patates estiguin toves.

7è pas: Mentrestant, en una paella, saltem el rap amb oli d’oliva, ho salpebrem i ho reservem. Per servir-ho tot calent, posem el rap amb les patates i ho deixem coure 2 minuts tot junt. Finalment, servim el rap a l’all cremat amb una mica de julivert fresc picat per sobre.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat