Ingredients per a 4 persones
1 bonítol d’un quilo a daus
1/2 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 patates
1 ceba
1 fulla de llorer
1 gra d’all
1 nyora
1 cullerada de pebre vermell dolç
Elaboració
Primer de tot, posem la nyora en remull fins que s’estovi per poder treure la polpa. A continuació, tallem els pebrots i la ceba. Pelem les patates i les tallem esqueixant-les, com si anéssim a fer un estofat.
En una cassola amb un raig d’oli, hi sofregim els pebrots verd i vermell i la ceba. Hi afegim la fulla de llorer i el gra d’all. Un cop cuit, hi afegim la polpa de la nyora, el pebre vermell dolç i, per últim, les patates. Ho cobrim d’aigua, hi posem sal i ho posem al foc fins que les patates estiguin toves.
Un cop tinguem les patates cuites, hi posem els daus de bonítol -han de quedar coberts pel suc. Els tombem de l’altre costat i ja podem apagar el foc, amb la mateixa calor el bonítol ja queda ben cuit.
Comments are closed.