Ingredients 4 persones
1 escórpora (aprox. 1 kg)
8 ous
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
¼ l de crema de llet
¼ de tomàquet fregit
Pa ratllat
Mantega
Sal
Pebre
Elaboració
Bullim l’escórpora sencera en una cassola amb aigua, juntament amb el porro, la pastanaga, i la ceba. Un cop cuita la retirem i la deixem temperar. Alhora, encenem el forn i el preescalfem.
Mentrestant batem els ous en un bol, juntament amb la nata i la salsa de tomàquet fregit.
Quan el peix ja no crema, el netegem amb compte. Li traiem la pell i les espines i l’esmicolem amb les mans.
A continuació, afegim el peix a la barreja d’ous, salpebrem i tirem la barreja dins d’un motlle rectangular que abans haurem sucat amb mantega i una mica de pa ratllat.
Posem una safata al forn amb aigua, i a dins el motlle amb el pastís de peix i ho posem al forn al bany maria a 180º durant 1 hora i quart.
Comments are closed.