Ingredients 6 persones
Dues escórpores
4 patates
2 porros
2 cebes
2 pastanagues
8 grans d’all
6 tomàquets madurs
Avellanes
1 llesca de pa fregit
Julivert
100 ml de vi blanc
Safrà
Pebre vermell
Oli i sal
Aigua
Elaboració
Primer de tot fem un fumet amb el cap i les espines del peix.
Sofregim el porro, una ceba i una pastanaga, A continuació hi afegim l’escórpora i l’aigua bullent, ho salem i deixem coure uns 20 minuts. Ho colem i ho reservem.
En una cassola sofregim 6 grans d’all i els retirem un cop daurats. En el mateix oli fregim el peix enfarinat i el reservem.
Afegim la ceba tallada petita, la pastanaga, els tomàquets ratllats i ho deixem coure bé. Quan estigui cuit hi posem una mica de pebre vermell i després el vi blanc, que deixem reduir. A continuació triturem les verdures i ho tornem a incorporar a la cassola.
Afegim les patates esqueixades i el brou ben calent i ho deixem coure fins que les patates estiguin quasi cuites.
Tornem a posar el peix a la cassola i afegim una picada feta amb les avellanes, 2 grans d’all, julivert, una llesca de pa fregit i una mica de safrà.
Comments are closed.