Aquesta setmana us portem un plat molt mariner, lleuger i apetitós que farà les delícies dels amants del peix i el marisc.
Ingredients:
- 4 filets de llenguado
- 4 vieires
- 250 gr. d’escopinyes
- 1 rajolí de vi blanc
- 3 grans d’all
- 1 culleradeta de brins de safrà
- 1 branca de julivert
- Oli d’oliva i sal.
Posem les escopinyes en una cassola amb el vi blanc. Els posem al foc i esperem que s’obrin. Colem el brou i traiem les petxines a les escopinyes. Reservem.
D’altra banda, obrim les vieires i ens quedem amb la seva carn i el corall, si el tenen. Les fem a la planxa amb un rajolí d’oli d’oliva, sense deixar que es passin, perquè quedin sucoses. Reservem.
En una paella àmplia posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim els alls i el julivert picadets. Afegim el brou de les escopinyes i el safrà, remenem i posem els filets de llenguado prèviament assaonats.
Deixem bullir durant 5 minuts i vam acabar afegint les vieires i les escopinyes a la paella. Si call, afegim una mica d’aigua perquè no quedi sec i assaonem a gust.
Comments are closed.