Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
gen. 31

Canelons de salmó

  • 31 de gener de 2020
  • gremi
  • P, Receptes

Per a la darrera recepta del mes us portem un plat tradicional de la cuina catalana cuinat d’una forma diferent i original, amb tot el sabor del mar: canelons de salmó.

Ingredients per a 4 persones:

  • 16 plaques de canelons
  • 350 grams de salmó fresc
  • 1 porro
  • Mitja ceba
  • Oli d’oliva
  • Formatge ratllat
  • Sal

Per a la beixamel:

  • 75 grams de mantega
  • 75 grams de farina
  • 560 ml. de llet
  • Sal
  • Nou moscada
  • 2 cullerades de tomàquet fregit

Coem les plaques de canelons en aigua bullint amb una mica de sal, ficant-les una per una perquè no s’enganxin. Quan estiguin fetes, les traiem i les escorrem.

Piquem la ceba i el porro i els sofregim en una cassola amb oli d’oliva. A continuació afegim el salmó esmicolat i saltegem durant uns minuts, sense deixar que el salmó es faci massa. Posem sal al gust i retirem del foc.

Estenem les plaques de canelons sobre la taula de treball i repartim el farcit sobre elles. Enrotllem cada placa amb el farcit dins i les anem col·locant en una safata de forn prèviament untada amb mantega.

Per fer la salsa beixamel, desfem en un pot la mantega, afegim la farina i remenem fins que tots dos ingredients s’integrin. Després anem afegint la llet, prèviament escalfada, a poc a poc, remenant bé perquè no surtin grumolls. Deixem al foc fins que quedi espessa. Afegim la sal i la nou moscada al gust i, finalment, barregem aquesta beixamel amb el tomàquet fregit.

Cobrim els canelons amb la salsa, posem formatge ratllat a sobre i gratinem al forn, durant 10 minuts, i ja tindrem els nostres canelons de salmó per tastar!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat