Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
febr. 24

Llagostins al whisky

  • 24 de febrer de 2022
  • gremi
  • Receptes

Aquesta és una recepta molt fàcil de fer i molt saborosa. El toc del whisky li dona un sabor intens a la salseta, i la mantega la suavitza i li dona cremositat. Tot es combina de manera genial per presentar aquest plat en un dinar familiar o amb amics.

També pots utilitzar aquesta recepta per fer-la servir com aperitiu, un entrant, o com acompanyament.

Ingredients per a 4 persones:
▶︎ 20 llagostins
▶︎ 2 grans d’all
▶︎ 100 grams de mantega
▶︎ 1 llimona
▶︎ 60 mil·lilitres de whisky
▶︎ 1 grapat de julivert picat
▶︎ 1 raig d’oli d’oliva
▶︎ 1 pessic de sal

Preparació:

  • Netegem les gambes tallant una mica les antenes i algunes potes. Les salem. Si són congelades les deixarem descongelar, i les assequem bé.
  • Posem una paella al foc, i afegim una mica d’oli; quan estigui ben calent, afegim els llagostins i els daurem un parell de minuts per cada costat, els traiem i els reservem.
  • Pelem i piquem els alls. A la mateixa paella on hem daurat les gambes, hi afegim una mica més d’oli, reduirem el foc i afegim els alls picats, remenant i tenint cura que no se’ns cremi l’all i que agafi sabor l’oli.
  • Hi afegim el whisky i deixem uns minuts reduir. Si us agrada podeu flamejar el whisky. Espremem la llimona i l’afegim.
  • Incorporem la mantega a trossos, anant movent la paella perquè es vagi barrejant tota la salsa.
  • Afegim els llagostins a la paella, movent-la en forma de vaivé perquè deixin anar tot el sabor a la sala i es lligui bé.
  • Provem de sal i rectifiquem; també de llimona per si ens agrada amb més sabor i afegim una mica de pebre. Piquem un bon grapat de julivert i el posem per sobre; barregem. Passem els llagostins al whisky a una plata i servim amb la salsa ben calenta per sobre.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat