El nostre Gremi ha estat distingit per la seva contribució a l’Estratègia Marítima de Catalunya 2030, per la publicació “El Llibre Blanc del Peix“. L’acte de reconeixement va tenir lloc al Saló Seafood el passat 27 d’abril. El guardó ha estat rebut pel nostre president Sr. Alejandro Goñi, de mans del Sr. Sergi Tudela, director general de Política Marítima i Pesca Sostenible.
Seafood tanca avui, 28 d’abril, les seves portes, després de tres dies d’activitats que han reunit a més de 1.500 expositors procedents de 76 paisos amb professionals de tot el món. Productes, maquinària i serveis han tingut en Seafood el seu aparador sectorial internacional.
El Saló ha acollit també tot un seguit d’activitats paral·leles, com jornades divulgatives de gran interès. S’han tractat temes com la sostenibilitat, la salut, el comerç de proximitat, la defensa dels ecosistemes marins i l’elaboració del producte.
Com estava previst, el Gremi ha participat sent present a l’estand que l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i la Federació de Mercats Municipals de Barcelona (FEMM) han tingut en el marc d’aquest Saló internacional. També vàrem mantenir una intensa activitat amb ponències relacionades amb:
- El peix i la salut, de la mà de la Càtedra d’Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona (càtedra de la qual el Gremi n’és patró).
- La sostenibilitat al punt de venda detallista, amb la col·laboració de Rezero.
- Taula rodona per tal de reflexionar sobre el relleu generacional al nostre sector.
Comments are closed.