Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
jul. 27

Escórpora amb cigales i patates

  • 27 de juliol de 2022
  • gremi
  • Receptes

L’escórpora és un peix molt saborós i quasi sense greix, amb el qual es poden preparar moltes receptes. És un peix molt ric en proteïnes, ferro, potassi i vitamines del grup B.

Avui compartim amb vosaltres la recepta d’escórpora amb cigales i patates, que segur fa les delícies de tota la família.

INGREDIENTS:

▶︎ 1 Escórpora de 650 gr. aproximadament
▶︎ 8 Cigales
▶︎ 4 Patates noves
▶︎ 2 Cebes de figueres
▶︎ 2 Cullerades de tomàquet natural
▶︎ 1 All
▶︎ Farina
▶︎ 1 Got mitjà de vi blanc
▶︎ 3 Cullerades soperes d’oli d’oliva verge
▶︎ Sal
▶︎ 1 Cap de l’escórpora per al brou
▶︎ 1/2 Ceba
▶︎ Morralla de peix per al brou
▶︎ 1/2 Tomàquet
▶︎ Julivert

PREPARACIÓ:

  • Poseu en una cassola a bullir els ingredients per al brou i el seu punt de sal.
  • Passar per farina els trossos d’escórpora, segellar-los i retirar-los amb paper assecant.
  • En una cassola de fang s’hi afegeix l’oli verge, els alls laminats, la ceba tallada, el tomàquet i el julivert tallat a trossos petits, més el got de vi blanc, i deixem 15 minuts de cocció. Passats els 15 minuts afegim el brou.
  • Les patates, ja laminades, les incorporem a la cassola de fang i afegim més brou. A mitja cocció de les patates, hi afegim el peix que prèviament hem segellat.
  • Els escamarlans s’afegeixen quan queden 5 minuts per acabar la cocció i deixem reposar.

Font: Canal Cocina

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat