Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
set. 21

Mero en Papillota

  • 21 de setembre de 2022
  • gremi
  • Receptes

El mero és un peix molt apreciat pel seu sabor i baixa aportació calòrica. Les proteïnes que ens aporta són d’alt nivell biològic i conté tots els aminoàcids essencials necessaris per al nostre organisme.

Avui cuinarem el mero d’una manera molt senzilla però molt saborosa. Farem “mero en papillota”. Està boníssim!

Ingredients:

▶︎ 4 unitats de lloms gruixuts de simple (180-200 grams cadascun)
▶︎ 2 unitats de pastanagues grans
▶︎ 1 unitat de porro o ceba tendra
▶︎ 8 fulles de Llorer
▶︎ 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
▶︎ 4 unitats de nous de mantega
▶︎ 1 pessic de sal i pebre negre
▶︎ Oli verge per adornar i tiges de cibulet
▶︎ Paper de forn per embolicar

Preparació:

  • Comprovar que els lloms de mero no tinguin espines ni pells; rentar-los i deixar-los assecar sobre paper absorbent, donant-los forma rectangular.
  • Després, es doblega la part del llom més fina cap a dins, aconseguint que tots els lloms siguin de la mateixa mida. Salpebra-ho i reserva-ho a la nevera.
  • Raspar les pastanagues i ratllar-les, així mateix pelar el porro i tallar-lo a quadradets fins. Encendre el forn a 250 °C.
  • Tallar quatre rectangles de la mateixa mida de paper de forn de 20 x 15 cm; col·locar-los sobre el taulell i distribuir en cadascun d’ells, un munt de porro picat. Col·locar a sobre dues fulles de llorer i després els lloms del peix.
  • Regueu-ho amb una cullerada d’oli d’oliva i cobriu cada llom amb una muntanya de pastanaga ratllada i la nou de mantega a sobre.
  • Doblegar el paper i tancar els paquets rectangulars, segellant bé les vores. Introduïu-lo al forn en una safata, a 200 °C de temperatura i el retirem passat 10 minuts aproximadament.
  • Servir immediatament. És important que el peix arribi al punt. Acompanyeu d’un bon oli d’oliva verge aromatitzat amb herbes.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat