Compartim amb tots vosaltres una recepta que agrada a nens i nenes: Peix arrebossat cruixent.
Estigueu ben atents perquè us donarem la clau per fregir qualsevol peix blanc, i que estigui ben cruixent i gustós.
Ingredients:
500 grams de filets de peix sense espines
1 tassa d’oli d’oliva
2 ous
200 grams de farina
2 grans d’all
1 pessic de sal
Per acompanyar:
Salsa de iogurt
Maionesa
Guacamole
Patates fregides
Preparació:
- Preparem els filets de peix i els salem. Per altra banda, piquem els 2 grans d’all; en un bol col·loquem la farina i posem l’all per començar a preparar l’arrebossat cruixent.
- En un altre bol batem els ous. Fet això, comencem a arrebossar el peix blanc i, per això, passem primer els filets per la farina i a continuació per l’ou. Es poden arrebossar els filets de peix sencers, o tallar-los a tires.
- Després, tornem a passar el peix per la farina un altre cop. És important cobrir molt bé les peces de peix de farina per aconseguir un arrebossat ben cruixent.
- Posarem una paella al foc i, quan estigui l’oli ben calent, anirem fregint els filets de peix.
- Preparem un plat amb paper de cuina per absorbir l’oli sobrant, i a mesura que es vagin daurant les peces les anirem posant aquí.
Pots acompanyar el peix amb una salsa de iogurt, maionesa o guacamole i unes patates fregides. Segur que no deixen res en el plat.
Comments are closed.