Compartim amb vosaltres una recepta que ens ha enviat una de les nostres agremiades, l’Elisabeth Pujol Molins, de Peixateria Elisabet al Mercat de Les Fontetes (Cerdanyola del Vallès).
Aquest fricandó de rap és ideal per sorprendre els teus convidats aquestes festes de Nadal.
Ingredients (per a 4 persones)
▶︎ 16 medallons de rap
▶︎ 28 cues de gamba pelada
▶︎ 300 de rovelló de botó
▶︎ 6 grans d’all
▶︎ 1 ceba mitjana
▶︎ 1 tomàquet madur petit
▶︎ 1/4 l de vi blanc sec
▶︎ 20 cullerades soperes d’oli d’oliva
▶︎ 3/4 l de fumet
Preparació:
- En una cassola posarem a escalfar l’oli i daurem les cues de gamba i el medalló de rap prèviament enfarinat, ho retirem.
- En aquest mateix oli fregim els alls. A continuació fregim també la ceba tallada a juliana i quan comenci a daurar-se afegim el tomàquet sense pell ni llavors, movem durant 3 minuts aproximadament.
- A continuació, afegim el vi, el deixem que bulli i, passats 2 minuts hi posem el fumet deixant-ho bullir 6 o 7 minuts més.
- Passem la salsa per la liquadora i ho tornem a col·locar a la cassola. Posem els rovellons, acomodem els medallons de rap i les cues de gamba i ho deixem 6 minuts més, tot movent la cassola per les nanses, i llest.
Comments are closed.