El llobarro el podem cuinar al vapor, rostit a la graella, al forn, a la sal o al papillote, de qualsevol manera quedarà sucós i saborós. En aquest cas compartirem amb vosaltres una recepta molt fàcil de fer i que queda espectacular: un llobarro al forn amb ametlles, panses, pinyons i espinacs.
Ingredients:
▶︎ 600 grams de llobarro net
▶︎ 4 cullerades soperes de pols d’ametlla
▶︎ 1 manat d’espinacs
▶︎ 4 cullerades soperes de pinyons
▶︎ 4 cullerades soperes de panses
▶︎ 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
▶︎ 1 culleradeta de sal
Ingredients per a la salsa:
▶︎ 1 cullerada sopera de pinyons torrats
▶︎ 4 cullerades soperes d’oli d’oliva
Preparació:
- Posem a escalfar una paella antiadherent al foc amb un rajolí d’oli. Afegim una mica de sal al peix i ho passem per la paella.
- Ho retirem a mitja cocció, ho empanem amb la pols d’ametlles i reservem. Aquest procés donarà un toc cruixent al nostre plat.
- D’altra banda, netegem i escaldem els espinacs, els escorrem bé i reservem.
- Després, per acabar de preparar la guarnició del nostre plat de llobarro, saltegem les panses i els pinyons en una paella amb un rajolí d’oli i hi afegim els espinacs. Rectifiquem de sal, si cal.
- Per fer la salsa, piquem els pinyons torrats i ho barregem amb oli d’oliva.
- Per acabar la cocció del llobarro el posem al forn amb el grill encès només fins que veiem que l’ametlla està daurada.
- Per muntar el nostre plat de llobarro al forn amb ametlles, posem al fons el saltat de panses, pinyons i espinacs, els lloms de llobarro a sobre, i afegim la salsa.
Comments are closed.