La tècnica meunière, en culinària, es refereix a una forma de fregit en mantega d’un peix (bé sigui sencer, tallat a trossos, o en rodanxes) que ha estat prèviament enfarinat.
Sens dubte una manera molt fàcil de menjar peix. Avui us animem que cuineu una truita amb aquesta saborosa tècnica.
Ingredients (per a 1 persona):
▶︎ 1 truita
▶︎ 50 gr mantega clarificada
▶︎ 1 llimona
▶︎ sal
▶︎ pebre
Preparació:
- Obrir la truita i salpebrar. Posar a una paella antiadherent amb mantega clarificada pel costat de la pell, i cuinar durant dos minuts.
- Voltejar la truita i cuinar dos minuts més; afegir una mica de suc de llimona.
- Treure la truita i a la mateixa paella afegir una mica de mantega clarificada, suc de llimona i esperar 20 segons; cobrir la truita amb aquesta barreja.
- Serviu i acompanyeu-ho amb arròs blanc.
Comments are closed.