El capellà és un peix allargat i ovalat que es troba a la Mediterrània Occidental i a l’Atlàntic Oriental. Al capellà també el coneixem com mòllera vera, mòllera, molla, palaia, i molts cops es prepara salat i assecat al sol.
En aquest cas farem una amanida de capellà torrat que farà les delícies de qui la testi.
Ingredients (per a 2 persones)
▶︎ 1 capellà
▶︎3 tomàquets petits
▶︎Enciam
▶︎1 ceba tendra
▶︎Una mica d’all
▶︎Oli d’oliva verge
▶︎Vinagre de Mòdena
▶︎Sal
Preparació:
- Posa el capellà a la paella fins que es torri pels dos costats. Quan estigui fet es treu el cap i l’espina central, i la resta es talla a trossets.
- Tallem els tomàquets a quadradets i els posem a un bol juntament amb l’enciam, la ceba, i l’all picat.
- Amanim aquesta barreja amb oli, sal i vinagre de Mòdena. A l’hora d’emplatar és quan posem els trossos de capellà torrat.
Comments are closed.