Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
març 22

Lluç al forn amb patates

  • 22 de març de 2023
  • gremi
  • Receptes

Compartim amb vosaltres una recepta molt senzilla i fàcil de fer: Lluç al forn amb patates. Cuinar el peix al forn és sempre una opció molt encertada perquè mantenim tots els nutrients i sabor del peix.

Ingredients:

▶︎ 2 rodanxes de lluç gruixudes (també valen lloms o filets)
▶︎ 400 g de patates
▶︎ 1 ceba gran
▶︎ ½ llimona
▶︎ Julivert fresc
▶︎ 1 rajolí de vi blanc
▶︎ 2 o 3 fulles de llorer
▶︎ Oli d’oliva
▶︎ Sal i pebre negre molt

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 175 ºC
  • Salpebrar les rodanxes de lluç per ambdós costats. Reserveu.
  • Peleu i renteu les patates. Tallar-les a rodanxes de 3 a 5 mm de gruix.
  • Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes de més o menys la mateixa mida.
  • Barregeu les patates amb la ceba, juntament amb 2 o 3 fulles de llorer, sal, pebre i 2 cullerades d’oli d’oliva. Passar-les a una plata per a forn i afegir-hi un rajolí de vi blanc.
  • Enfornar a mitja alçada durant uns 30 minuts. A meitat del fornejat, remenar amb cura les patates perquè no es cremin les que estan a sota.
  • Col·loqueu les rodanxes de lluç sobre les patates i afegiu-hi un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
  • Tornar a coure durant 15 minuts més, o fins que vegem que les rodanxes ja estan al punt.
  • Mentrestant, rentar i assecar una mica de julivert. Picar finament les fulles. Quan traiem la safata del forn, posar per sobre el julivert picat al gust.
  • Servir de seguida. Cada comensal pot afegir unes gotes de llimona al seu plat.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat