El rap és un peix molt saborós i valorat. És convenient comprar el rap sencer i aprofitar el cap, les espines i la pell per fer un bon brou de peix.
Amb aquest plat senzill i lleuger sorprendràs els teus convidats!
Ingredients per a 4 persones:
▶︎ 600 gr de rap tallat a rodanxes i sense pell
▶︎ 2 grapats de pinyons
▶︎ 2 cullerades de julivert
▶︎ 500 gr d’espinacs
▶︎ 4 cullerades de mostassa
▶︎ 2 alls
▶︎ Oli d’oliva
▶︎ Sal i pebre
▶︎ Pebre caiena
Preparació:
- Rentem bé els espinacs i els escorrem. En una paella àmplia, fregim els grans d’all en un parell de cullerades d’oli i hi afegim les fulles d’espinacs a grapats. Salpebrem i finalment afegim les cullerades de mostassa.
- Rentem i assequem amb paper de cuina les rodanxes de rap. Les fregim en una paella. Salpebrem i retirem del foc.
- A la mateixa paella que hem fet el rap, saltegem els pinyons juntament amb el pebre caiena, en una cullerada d’oli amb el julivert picat.
- Emplatem col·locant els espinacs juntament amb el rap i per sobre el saltat de pinyons. Decorem amb mostassa si ens agrada.
Comments are closed.