Aquest peix ens permet elaboracions riques i senzilles com la d’avui. Es tracta d’un plat ideal per als més petits de la casa, ja que la salsa de tomàquet sempre és un reclam desitjable per a ells.
Ingredients:
▶︎ 1 llobarro d’1 kg aproximadament
▶︎ 2 alls
▶︎ 150 g de ceba
▶︎ Oli d’oliva
▶︎ Sal
▶︎ 400 g de tomàquet triturat (natural o en conserva)
▶︎ Pebre negre molt
▶︎ 1 branqueta de julivert fresc (opcional per decorar)
Preparació:
- Demanem al nostre peixater o peixatera que ens faci el llobarro en filets i tallem cada filet a la meitat.
- Piquem molt finets l’all i la ceba.
- Fem un sofregit amb l’all i la ceba.
- Afegim el tomàquet triturat i cuinem la salsa 15 minuts.
- Abans que s’acabi de cuinar la salsa, marquem en una paella el llobarro amb la pell cap avall.
- Col·loquem el llobarro damunt la salsa de tomàquet amb la pell cap amunt i cuinem el conjunt.
- Servim el llobarro amb tomàquet empolvorant per sobre amb julivert fresc picat.
Comments are closed.