Fer el peix al forn és una solució molt pràctica per gaudir d’un bon plat estalviant-se feina. En aquest cas farem un corball al forn acompanyat de verdures. El corball és un peix molt valorat per la seva carn suau. Destaca per la gran quantitat de proteïnes d’alt valor biològic.
Descobreix aquí com fer aquesta recepta:
Ingredients:
▶︎ 2 corballs grossets
▶︎ 3 cebes mitjanes
▶︎ 3-4 patates
▶︎ 2 codonys
▶︎ pinyons
▶︎ sal
▶︎ oli
▶︎ all
▶︎ julivert
Preparació:
- Es tallen les patates, el codony, i la ceba a trossos.
- A continuació, es col·loquen al fons de la plata del forn amb els corballs al damunt.
- Per altra banda, es prepara una picada d’all, julivert, i pinyons, i s’hi afegeixen dos tomàquets passats pel túrmix.
- Es reparteix la salsa pel damunt del peix amb un raig d’oli i la sal al gust.
- Es cou al forn a 180 ºC (350 ºF) durant 25-30 minuts.
Comments are closed.