Aquesta recepta és una versió del tradicional cebiche equatorià. És una recepta molt fresca, lleugera i plena de sabor que tindrem llesta en un moment.
El cebiche és un plat que es fa amb peix o marisc, o tots dos, tallat a trossos, amb una barreja de diferents amaniments cítrics.
Ingredients (per a 2 persones)
▶︎ 3 llimes
▶︎ 3 llimones
▶︎ 400 g de cues de gambes pelades descongelades
▶︎ 1 ceba morada
▶︎ 1 pebrot picant verd
▶︎ 1 pebrot picant vermell
▶︎ 1 gra d’all
▶︎ 1 manat de coriandre fresc
▶︎ 1 pessic de sal
▶︎ 1 pessic de pebre negre molt
▶︎ 1 rajolí d’oli d’oliva verge extra
▶︎ 1 alvocat
▶︎ 2 porcions de moniato cuit
▶︎ 2 rodanxes de panotxa de blat de moro
Preparació:
- Esprem les llimes i les llimones, tira el suc en un recipient i hi submergeix les cues de gambes prèviament descongelades.
- Pela la ceba morada i talla-la en ploma; talla en rodanxes els pebrots picants verd i vermell; pela i talla finament el gra d’all i talla de la mateixa manera el coriandre fresc
- Barreja en un bol ampli les cues de gambes i els sucs dels cítrics amb els vegetals trossejats.
- Refrigera durant almenys 20 minuts.
- Presenta el cebiche en gotets i acompanya amb alvocat a rodanxes, moniato cuit i panotxa de blat de moro.
Comments are closed.