El rap és un peix blanc baix en greixos i, per tant, amb un valor calòric molt reduït. Per contra, la seva aportació proteica és significativa i resulta una bona font de vitamines del grup B, concretament B12 i B3, i de minerals com el seleni i el fòsfor i, en menys proporció, el ferro.
Aquesta recepta és ideal per introduir el rap al nostre menú setmanal. És molt fàcil de fer i agradarà tant a grans com a petits!
Ingredients:
▶︎ 4 cues de rap
▶︎ 2 llaunes de pèsols
▶︎ 1 ceba tendra
▶︎ 1 got de vi blanc
▶︎ 4 tomàquets petits
▶︎ Oli d’oliva
▶︎ Sal
Preparació:
- Fer un sofregit de ceba a una paella. Quan la ceba estigui quasi transparent, afegir els pèsols.
- Posar a una safata les cues de rap amb l’oli, la sal i la llimona, juntament amb els tomàquets.
- Ficar al forn prèviament preescalfat durant 15 minuts a 170 graus.
- Passat aquest temps, afegir el sofregit de ceba i pèsols i el got de vi blanc.
- Deixar-ho 10 minuts més a 150 graus i ja estarà llest per emplatar.
Comments are closed.