Us presentem un exquisit aperitiu per degustar amb la família i amics, un tàrtar elaborat a base de salmó fumat, ceba tendra, cogombre i alvocat. La seva textura i frescor converteixen aquest plat en un entrant lleuger i suau. A més, és molt fàcil i ràpid de preparar. Estarà a punt en 15 minuts!
Ingredients (per a 2 persones):
▶︎ 1/2 filet salmó fumat
▶︎ 1 alvocat
▶︎ 1/2 cullerada de suc de llimona
▶︎ 1/4 deceba tendra
▶︎ 1/2 cogombres
▶︎ Anet fresc picat (al gust)
▶︎ Sal
▶︎ Pebre blanc
Preparació:
- Comença per pelar i tallar a daus molt petits el cogombre.
- Pela i pica la ceba tendra.
- Aixafa l’alvocat en un bol fins a aconseguir la textura de puré.
- Afegeix a l’alvocat el suc de llimona per evitar que s’oxidi, la ceba tendra picada i el cogombre.
- Salpebra al gust i remou bé per integrar tots els ingredients.
- Talla el salmó fumat a daus i barreja-ho en un altre bol amb l’anet fresc picat i pebre blanc al gust.
- Un cop llestos l’alvocat i el salmó, és hora de muntar el tàrtar. Ajuda’t d’un talla pastes rodó per fer la forma.
- Afegeix una base força gruixuda de la barreja d’alvocat.
- Sobre aquesta afegeix una altra capa de salmó i llest!
Comments are closed.