Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
oct. 06

Llobarro a la planxa amb salsa al pesto

  • 6 d'octubre de 2023
  • gremi
  • Receptes

El llobarro és un peix molt ric en proteïnes i greixos saludables, especialment en greixos omega-3, que són essencials pel bon funcionament del nostre organisme. A més, es molt bona fona font de calci, vitamina D i altres nutrients essencials.

Avui compartim aquesta recepta de llobarro que segur fa les delícies de tota la família.

Ingredients:

Per al llobarro a la planxa:
▶︎  4 filets de llobarro (aproximadament 150-200 grams cadascun)
▶︎  2 cullerades d’oli d’oliva
▶︎  Sal i pebre al gust
▶︎  1 llimona (per decorar)

Per a la salsa al pesto:
▶︎  2 tasses de fulles d’alfàbrega fresca
▶︎  1/2 tassa de formatge parmesà ratllat
▶︎  1/2 tassa de pinyons
▶︎  2 grans d’all
▶︎  1/2 tassa d’oli d’oliva extra verge
▶︎  Sal i pebre al gust

Preparació:

  • Comença preparant la salsa al pesto. En una trituradora d’aliments, col·loca les fulles d’alfàbrega, el formatge parmesà ratllat, els pinyons i els grans d’all. Tritura tots aquests ingredients fins que estiguin ben combinats. Amb la trituradora en marxa, afegeix lentament l’oli d’oliva fins que la salsa adquireixi una consistència suau i homogènia. Prova la salsa i ajusta la sal i el pebre al gust. Si ho prefereixes més espès, pots afegir més formatge parmesà o pinyons.
  • Treu l’aigua dels filets de llobarro amb paper de cuina i després condimenta’ls amb oli d’oliva, sal i pebre.
    Escalfa una paella o una planxa a foc mitjà-alt. Quan estigui ben calenta, col·loca els filets de llobarro. Cuina’ls durant uns 3-4 minuts de cada costat, fins que estiguin ben daurats.
  • Un cop el llobarro estigui fet, retira’l de la planxa i emplata’l.
  • Abans de servir, afegeix una generosa cullerada de salsa al pesto a sobre de cada filet de llobarro.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat