Recepta que combina un ingredient calent amb una salsa freda. El resultat és espectacular i es fa en 5 minuts. Ràpid, bo i nutritiu… es pot demanar més?
El salmó és un peix blau que ens aporta una gran quantitat d’omega 3, entre altres nutrients. Per això, és indispensable que formi part del nostre menú habitual.
Ingredients:
▶︎ 2 lloms de salmó fresc
▶︎ 250 mil·lilitres de Iogurt grec natural
▶︎ 1 gra d’all
▶︎ 1 cullerada de mostassa
▶︎ 1 llimona
▶︎ 1 cullerada d’oli d’oliva
▶︎ 1 pessic de pebre
▶︎ 1 pessic de sal
Preparació:
- Piquem molt finament l’all.
- Preparem la salsa de iogurt barrejant el iogurt grec amb la mostassa, l’all, l’oli d’oliva, el suc de la llimona i una mica de pebre. Barregem tots els ingredients.
- Posem la salsa al frigorífic durant 15 minuts.
- Mentrestant salpebrem els lloms de salmó i els fem a la planxa deixant que es cuinin 3 minuts per cada costat.
- Un cop passat el temps de repòs de la salsa servim els lloms a sobre d’una cullerada de salsa de iogurt a cada plat.
- Podem acompanyar aquesta recepta amb puré de patates.
- fegeix una generosa cullerada de salsa al pesto a sobre de cada filet de llobarro.
Comments are closed.