El lluç, ric en proteïnes magres i àcids grassos omega-3, es converteix en la peça central d’aquest suquet que es completa amb la delicadesa de les cloïsses. Una simfonia de gustos i textures que et traslladarà directament a les costes mediterrànies.
Ingredients:
▶︎ 4 talls de lluç de 200 g cadascun
▶︎ 300 g de cloïsses
▶︎ 4 grans d’all
▶︎ Julivert picat
▶︎ 1 cullerada de farina
▶︎ 200 ml de vi blanc
▶︎ 1 got d’aigua, o de brou de peix suau
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Sal
Preparació i cocció:
- Rentem les cloïsses.
- Pelem i laminem els alls.
- Posem oli en una cassola i hi posem els alls. Deixem que es facin sense daurar-se; seguidament afegim la farina i la deixem fer breument.
- Aboquem el vi i el deixem que s’evapori.
- Hi afegim el lluç salpebrat i les cloïsses. Sacsegem suaument.
- Deixem coure 5 minuts amb la cassola tapada. Si cal, afegim una mica d’aigua.
- Acabem el plat amb el julivert picat
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.