Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
abr. 03

Verats amb formatge de cabra, tomàquet i herbes

  • 3 d'abril de 2024
  • gremi
  • Receptes

Aquesta recepta és una combinació perfecta de mar i terra, on la delicadesa del peix es combina amb la riquesa del formatge de cabra, la frescor del tomàquet i l’aroma de les herbes mediterrànies.

El verat és una excel·lent font de proteïnes magres, a més de ser ric en àcids grassos omega-3, els quals són beneficiosos per a la salut cardiovascular i cerebral.

Ingredients per a 4 persones:

▶︎ 4 verats nets i filetejats
▶︎ 1 o 2 tomàquets vermells forts
▶︎ 4 rodanxes de formatge de rul·lo de cabra d’1 cm de gruix
▶︎ Herbes de Provença
▶︎ Pebre blanc molt
▶︎ Sal
▶︎ Oli d’oliva verge

Preparació i cocció:

  • Demanem a la peixateria que ens netegin els verats i que ens facin filets sense espines.
  • Els passem ràpidament per aigua i els deixem escórrer.
  • Pelem els tomàquets i els fem a rodanxes d’1 cm; reservem les més maques.
  • Encenem el forn a 180 °C, dalt i baix.
  • Preparem una plata i la cobrim amb paper de forn.
  • Agafem els filets de verat i els eixuguem amb paper de cuina, els salpebrem i hi posem les herbes.
  • A la plata de forn disposem els filets amanits, plans i amb la pell a sota.
  • A la part del cap, que és la més ampla, posem una rodanxa de tomàquet, i, a sobre, posem el formatge de cabra.
  • Tanquem el verat doblegant la cua per tal que ens tapi el farcit (tal com es veu a la foto). Assegurem amb un escuradents.
  • Ho pintem amb oli d’oliva. Ho punxem amb un escuradents com si fos una broqueta.
  • Entrem la plata al forn i ho deixem coure uns 15 minuts.
  • Vigilem el forn i veurem com els verats canvien de color i el formatge es comença a estovar.
  • Traiem els verats del forn i, amb una espàtula, separem amb cura el peix del paper de forn i el posem al plat. Retirem l’escuradents i servim de seguida.

Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat