Recepta molt senzilla de fer i molt vistosa que agradarà tant a grans com a petits. La sardina és un peix blau amb molts nutrients i una gran font d’àcids OMEGA-3.
Ingredients per a 4 persones:
▶︎ ½ kg de sardines
▶︎ Farina de blat
▶︎ 1 ou
▶︎ 2 alls
▶︎ Julivert
▶︎ Sal
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Llet o aigua
Preparació i cocció:
- Demanem a la peixateria que ens netegin les sardines d’escates, cap i tripes i traiem l’espina central.
- Passem les sardines per aigua i les deixem escórrer. Les salem lleugerament.
- Piquem els alls i el julivert.
- En un bol, posem l’ou i el batem. Afegim un raig de llet o aigua.
- Incorporem l’all, el julivert i la farina l’anirem posant a poc a poc fins que quedi com una crema. Si ens queda massa espessa, afegirem més líquid.
- Posem al foc una paella amb oli abundant. Anirem posant les sardines al bol, i les fregirem.
- Un cop fetes, les deixarem escórrer a sobre de paper de cuina.
- Les servirem acabades de fer.
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.