Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
maig 29

Cargols amb cabra de mar

  • 29 de maig de 2024
  • gremi
  • Receptes

Aquesta recepta de cargols amb cabra de mar us sorprendrà. La barreja d’aquests dos ingredients principals cuinats amb cura, dona lloc a un plat realment exquisit.

Ingredients i primera cocció dels cargols

▶︎ 4 kg de cargols
▶︎ 2 l d’oli d’oliva
▶︎ 6 cebes
▶︎ 1 kg de tomàquets
▶︎ 6 cabeces d’alls senceres.
▶︎ 1 manat de farigola
▶︎ 4 fulles de llor
▶︎ 4 bitxos
▶︎ Sal

Posem oli a la cassola. Afegim el llor, la farigola, i els bitxos esmicolats. Posem els cargols. Afegim els alls, la ceba, la sal i els tomàquets. Cuinem a foc mitjà 1 hora, amb la cassola tapada. Apaguem el foc i deixem reposar. Separem els cargols per la següent part de la recepta.

Cargols amb cabra de mar

Ingredients:

▶︎ Els cargols
▶︎ 2 cabres de mar
▶︎ 4 cebes grans picades
▶︎ 7 tomàquets ratllats
▶︎ 4 fulles de llor
▶︎ 1/2 manat de farigola
▶︎ Sal
▶︎ Oli d’oliva verge
▶︎ 1 ½ litre de brou de peix calent

Picada:

▶︎ 2 grans d’all
▶︎ 1 llesca de pa de xapata
▶︎ 12 ametlles
▶︎ 12 avellanes
▶︎ 2 bitxos

Preparem les cabres

Separem les potes del cos i els donem uns cops amb la mà del morter. Obrim la closca, traiem l’interior i reservem en un plat amb els ous de les cabres. Tallem a trossos la part interior de carn blanca i la reservem. Posem oli a la cassola i fregim la cabra a foc mitjà uns 7 minuts.

Preparem la picada

Posem oli a escalfar en una paella. Fregim els grans d’all i la llesca de pa. En un morter treballem tots els ingredients de la picada, fins que quedi una pasta homogènia.

Preparem el sofregit i fem la cocció final

  • Posem oli en una cassola i afegim la ceba picada. Sofregim a foc mitjà fins que quedi daurada.
  • Afegim el tomàquet ratllat i continuem amb el sofregit.
  • Incorporem els ous i els interiors de la cabra que havíem reservat.
  • Remenem un minut, hi aboquem el brou, la picada, el llorer i la farigola. Deixem coure 5 minuts i retirem la farigola i el llorer.
  • Afegim la cabra. Deixem que el brou bulli 5 minuts i reservem.
  • Posem els cargols a la cassola i remenem amb cura.
  • Deixem uns 15 minuts a foc mitjà.
  • Repartim les potes de la cabra per sobre, tapem i apaguem el foc.

Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat