Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
juny 13

Pastís de gambes de Blanes

  • 13 de juny de 2024
  • gremi
  • Receptes

Aquest pastís fred és molt fàcil de fer. Només té un secret: la qualitat dels productes que fem servir. Consulta amb el teu peixater quines són les gambes fresques idònies per aquest pastís de gambes.

Ingredients per a 6 persones:

▶︎ 1/2 kg de gamba de morralla fresca
▶︎ 1/4 l de nata per muntar del 35%
▶︎ 7 ous sencers
▶︎ Sal
▶︎ Pebre blanc molt
▶︎ Nou moscada
▶︎ Oli d’oliva verge extra

Necessitem un motlle allargat d’uns 28 cm (1 l)

Preparació:

  • Escalfem el forn a 180 ºC.
  • Posem una safata fonda amb aigua al forn perquè es vagi escalfant. La mida d’aquesta safata ha de permetre que el motlle hi càpiga bé, sobri espai per totes bandes i l’aigua cobreixi com a mínim una tercera part de l’alçada del motlle.
  • Pelem les gambes (reservem els caps i les pells).
  • Posem en un bol 6 ous, la nata i una mica de nou moscada ratllada.
  • Ho salpebrem i ho passem tot per la batedora.
  • Afegim les gambes i ho batem de nou sense triturar molt.
  • Podem passar per la paella els caps i les pells de les gambes, colar el suc i incorporar-ho al pastís, al mateix temps que les gambes per triturar-ho tot plegat.
  • Folrem un motlle rectangular amb paper de forn, l’untem amb mantega, afegim la barreja i ho posem al forn al bany Maria.
  • Quan comença a agafar color, punxem el pastís amb un escuradents per comprovar el punt de cocció. Si surt net, parem el forn i el deixem una estona més.
  • El temps de cocció és de 45 minuts a 1 hora.
  • Fem la maionesa amb 1 ou, sal i soli, amb la batedora i guarnim el pastís al nostre gust, amb alguna gambeta sencera que hàgim reservat.

Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat