Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
jul. 03

Congre amb pèsols

  • 3 de juliol de 2024
  • gremi
  • Receptes

El congre és un peix blanc amb baix contingut en greixos, ric en proteïnes d’alta qualitat, vitamines A, B12 i D, així com en minerals com el fòsfor i el seleni.

Aquest plat contribueix a mantenir una dieta equilibrada i saludable, ajudant a enfortir el sistema immunitari, a millorar la salut òssia i a promoure la regeneració muscular.

Ingredients (per a 4 persones)

▶︎ 800 g de congre (un parell de rodanxes per persona)
▶︎ Brou de peix (fet amb la resta del congre)
▶︎ 500 g de pèsols
▶︎ 1 ceba
▶︎ 2 o 3 grans d’all
▶︎ Julivert
▶︎ Sal
▶︎ 2 cullerades soperes de farina
▶︎ 2 dl d’oli

Per fer el brou

▶︎ Aigua mineral
▶︎ La resta del congre (cap i cua)
▶︎ 1 ceba
▶︎ 2 grans d’all
▶︎ 2 branques de julivert
▶︎ Oli d’oliva
▶︎ Sal

Preparació i cocció:

Per fer el brou

En una olla afegim un raig d’oli i hi posem la resta del peix, la ceba en quatre talls i els grans d’all. Ho fregim tot. Afegim aigua mineral freda que cobreixi el peix i el julivert. Ho deixem bullir 30 minuts.

Per fer el congre

  • Li diem al nostre peixater/a que netegi bé el congre i ens el talli a rodanxes excepte la part de la cua que la reservem pel brou.
  • Piquem la ceba ben fina i la sofregim en una cassola. Abans que agafi color, escampem la farina i remenem amb una cullera de fusta.
  • Afegim una mica de brou perquè no s’enganxi i seguidament hi posem al damunt el peix i els pèsols.
  • Si els pèsols són congelats, s’hi poden posar directament.
  • Ho coem a foc lent fins que el peix i els pèsols estiguin al punt. Si cal, afegim una mica de brou calent. Rectifiquem de sal.
  • Acabem d’afegir el brou i la picada d’all i julivert.

‌Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat