Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
set. 18

Croquetes de déntol

  • 18 de setembre de 2024
  • gremi
  • Receptes

Les croquetes les podem fer amb qualsevol mena de peix. En aquest cas, són de déntol, un peix mediterrani molt valorat i ric en proteïnes d’alta qualitat i baix en greixos, que el converteixen en una opció molt saludable.

Ingredients

▶︎ 500 g de déntol
▶︎ 1 pastanaga
▶︎ 1 porro
▶︎ 3 alls
▶︎ 1 tomàquet
▶︎ 1/4 de fulla de llor
▶︎ 400 ml de llet
▶︎ 3 rovells d’ou
▶︎ 100 g de farina de blat
▶︎ 50 g de farina de blat de moro
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ 5 g d’all
▶︎ Un ram de julivert
▶︎ 1 l d’aigua mineral
▶︎ 1/2 copa de xerès

Per l’arrebossat
▶︎ 3 clares d’ou
▶︎ Pa ratllat

Preparació

▶︎ Piquem el porro, la pastanaga i els alls. Ratllem el tomàquet i ho reservem.
▶︎ Separem les clares dels rovells i reservem.
▶︎ Piquem l’all i julivert ben fi i reservem.
▶︎ En una paella posem oli i sofregim el porro, la pastanaga, els alls, els tomàquets i el quart de fulla de llor.
▶︎ Escalfem 1 litre d’aigua.
▶︎ Afegim a la paella mitja copa de Xerès i el litre d’aigua bullent i ho deixem coure 10 minuts.
▶︎ Afegim el déntol, el deixem coure 2 minuts i apaguem el foc.
▶︎ Deixem refredar, separem 100 ml del brou. Retirem el peix, l’esmicolem i el reservem.
▶︎ En un bol, barregem la farina de blat i la de blat de moro, els 3 rovells, el peix i els 100 ml del brou de cocció del peix.
▶︎ Salpebrem i reservem.
▶︎ Posem una cassola amb oli, l’escalfem i sofregim l’all i el julivert picat.
▶︎ Afegim la barreja del bol a la paella i continuem la cocció a foc mitjà.
▶︎ Remenem fins que la barreja sigui una pasta fina.
▶︎ Aboquem la pasta en un recipient i la tapem. Un cop freda, la guardem a la nevera o fem les croquetes.
▶︎ Per fer les croquetes, dividim la pasta en porcions de la mateixa mida.
▶︎ Agafem una porció i li donem forma de croqueta.
▶︎ Batem les clares reservades.
▶︎ Passem les croquetes per la clara i després pel pa ratllat.
▶︎ En un cassó fregim les croquetes per tandes i les servim acabades de fer.

‌Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat