Et ve de gust una amanida de pop? Preparar amanides és molt senzill i podem preparar tantes diferents com dies té l’any. A més, es poden fer a qualsevol època de l’any, ja que sempre venen de gust.
Avui compartim amb vosaltres una recepta d’amanida de pop: una preparació marinera acompanyada també amb llagostins, alvocat, i altres ingredients saludables i nutritius.
Prepara aquest ric plat com a entrant, aperitiu o plat únic, de qualsevol manera quedarà genial!
Ingredients:
▶︎ 1 alvocat
▶︎ 1 pop
▶︎ 10 llagostins cuits
▶︎ 2 cabdells d’enciam
▶︎ 1 tros de pebrot verd
▶︎ 1 tros de pebrot vermell
▶︎ 1 ceba tendra
▶︎ 1 pot d’olives
Per amanir:
▶︎ 1 raig d’oli d’oliva
▶︎ 1 llimona
▶︎ 1 pessic de sal
▶︎ 1 cullerada de postres de pebre vermell dolç o picant
Preparació:
- Per fer aquesta amanida de pop fàcil, comença tallant l’alvocat a rodanxes i ruixa-ho amb una mica de llimona perquè no s’oxidi. Reserva.
- Talla el pop a rodanxes també. Reserva.
- Pela els llagostins i reserva’ls.
- Renta els cabdells i talla’ls a rodanxes o a trossos. Pela la ceba i pica-la a trossos petits. Renta el pebrot vermell i verd, i talla-ho a trossos molt petits.
- Munta l’amanida de pop. Posa en una safata els cabdells d’enciam a un costat; al centre posa totes les verdures picades, la ceba, el pebrot vermell i verd.
- D’altra banda, posa les rodanxes d’alvocat, es poden tallar a trossos petits. Posa al voltant els llagostins pelats o en trossos.
- Afegeix-hi les rodanxes de pop i algunes olives.
- Prepara l’amaniment. En un bol posa un bon raig d’oli d’oliva, el suc d’una llimona o vinagre, una mica de sal i la culleradeta de pebre vermell dolç o picant. Bat tot perquè es barregi bé.
- Amaneix i deixa una mica del guarniment a part perquè cada comensal es posi al seu plat si ho desitja. El pebre vermell li va molt bé al pop, així que es pot posar a sobre i fer l’amaniment sense. Posa a la nevera fins a l’hora de menjar-la perquè estigui ben fresqueta.
Comments are closed.