Recepta molt fàcil de fer. Es tracta del conegut “Salpicón de pulpo”. Si fem pop a la gallega, podem aprofitar el cap i la part més prima de les potes per fer aquesta recepta.
INGREDIENTS
▶︎ 500 g de pop aprox.
▶︎ 1/2 pebrot verd
▶︎ 1/2 pebrot vermell
▶︎ 1/2 ceba tendra
▶︎ Julivert picat
▶︎ 1 gra d’all
▶︎ 3 cullerades de vinagre de Xerès
▶︎ 9 cullerades d’oli d’oliva verge extra.
PREPARACIÓ I COCCIÓ
▶︎ Rentem el pop i el coem.
▶︎ Un cop cuit el deixem refredar, el tallem petit i el reservem.
▶︎ Tallem el pebrot verd, el vermell, la ceba i el tomàquet ben petits. Piquem l’all i el julivert.
Preparem la vinagreta
▶︎ En un pot de vidre posem l’oli, el vinagre, la sal i el pebre. El tapem, remenem bé i reservem.
▶︎ En un bol barregem les verdures, hi afegim el pop, ho amanim amb la vinagreta i barregem bé
▶︎ Ho deixem a la nevera un mínim de 30 minuts i ja el podem servir.
#receptapopblanc #popblanc #sompeixaters #gremipeixaters #gremipeixaterscatalunya #jomenjopeix #mésquemercats #mercatsbcn #fishlovers #peix #peixfresc #dietamediterranea #alimentaciosostenible #peixater #peixateries
Comments are closed.