Amanida molt fàcil de fer que combina a la perfecció el sabor del mar i de la terra. És un plat molt vistós i està riquíssim!
Ingredients
▶︎ 1 tomata gran
▶︎ 1 bola de burrata
▶︎ Musclos en escabetx, fets a casa (recepta al web del Gremi: https://gremipeixaters.cat/musclos-en-escabetx/)
▶︎ 1/4 de ceba de Figueres
▶︎ Ametlla laminada
▶︎ Sal Maldon
▶︎ Pebre negre
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Unes fulles d’api o d’alfàbrega fresca
Preparació
– Musclos en escabetx
▶︎ Per fer els musclos en escabetx.
▶︎ Rentem la tomata i la tallem a làmines.
▶︎ Escorrem la burrata i reservem.
▶︎ Pelem i piquem la ceba a daus molt petits.
▶︎ Posem una paella al foc i torrem l’ametlla laminada.
– Muntem el plat
▶︎ Posem una base de tomata, l’amanim amb oli d’oliva i sal Maldon.
▶︎ Al damunt hi posem la burrata, oberta. L’amanim al gust amb l’escabetx i oli d’oliva verge extra.
▶︎ Repartim els musclos, la ceba de Figueres, la sal Maldon, el pebre i les ametlles. Acabem amb unes fulles d’api o d’alfàbrega i llestos!
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.