Aquesta amanida mediterrània amb pop és, a més de molt atractiva visualment, especialment nutritiva. En ella es barregen els peculiars sabors de les verdures amb el pop. En definitiva, tota una delícia.
Ingredients:
▶︎ 3 potes de pop cuit
▶︎ 1 unitat de carabassó
▶︎ 2 tomàquets
▶︎ 1 unitat de ceba morada
▶︎ 100 g d’olives negres
▶︎ 1 grapat de canonges
▶︎ 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
▶︎ 2 cullerades de suc de llimona
▶︎ sal
Preparació:
- Renta i talla el carabassó a rodanxes, sala-les i cuina-les en una paella amb una mica d’oli.
- Renta, asseca i talla el tomàquet en mitges llunes.
- Pela i talla la ceba a tires.
- Abocar en una enciamera el pop trossejat, les olives i el carabassó.
- Incorpora-hi el tomàquet, la ceba i els canonges.
- Prepara l’amaniment amb oli d’oliva, el suc de llimona i sal.
- Ja pots servir als plats.
Comments are closed.