Les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis són una època en la que els mariscs i peixos cobran molta presència en les nostres taules. Per aquestes dates ens preguntem amb freqüència com comprar el producte òptim i mantenir la qualitat.
Si volem tenir el millor producte és important avançar les compres i congelar els productes. Espècies com el besuc i el rap sempre són una bona opció, també el lluç i el llobarro. Pel que fa als mariscs; els escamarlans, carabiners i les cloïsses són els productes més consumits durant aquestes festes.
En cas que vulguem congelar el producte, millor dir-li-ho al nostre peixater de confiança perquè ens ho prepari de la millor manera possible i evitar cremades pel fred.
Convé descongelar-los en fred, posant-los al frigorífic amb 24 hores d’antelació. Cal recordar que mai hem de tornar a congelar el producte que ha estat descongelat prèviament.
La dedicació i servei dels peixaters i peixateres, tractant sempre d’oferir la millor qualitat i producte als clients, no varia en aquestes dates.
Comments are closed.