Ingredients
4 talls de bacallà del morro ben gruixuts
farina
oli d’ oliva
½ cabeça d’ alls
1 cullerada de pebre vermell
½ copa de vi blanc
julivert
Elaboració
1r pas: Enfarinem els talls de bacallà, els fregim en una paella amb oli abundant, sense deixar-los gaire rossos, quan estiguin fets, els retirem, els guardem i els posem a la llauna per anar al forn, millor amb la pell cap ensota.
2n pas: Traiem una mica d’oli de la paella i hi rossegem 4 grans d’alls, tallats a làmines, procurant que no es cremin. Hi afegim el pebre vermell, el remenem mig minut i hi tirem el vi, deixem que arrenqui el bull i ho tirem damunt del bacallà.
3r pas: Hi tirem també el julivert trinxat i la resta d’ alls picats, i ho posem al forn a uns 200º que haurem escalfat prèviament, durant uns 5 o 7 minuts. Ha de quedar més aviat sec.
Comments are closed.