Un plat senzill, elegant i deliciós, ideal com a entrant o per sorprendre amb molt poc. El contrast del bacallà amb els pinyons calents crea una combinació de sabors que enamora!
Recepta elaborada per @kilometre0
Ingredients:
▶︎ Bacallà fumat
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Pebre negre mòlt
▶︎ Pinyons
Elaboració:
▶︎ Estenem el bacallà sobre una plata.
▶︎ Si els talls són gruixuts, els aixafem amb un corró entre dues làmines de plàstic.
▶︎ L’amanim amb oli d’oliva i un toc de pebre negre.
▶︎ Torrem els pinyons a foc suau en una paella (amb compte de no cremar-los!).
▶︎ Escampem els pinyons torrats pel damunt… i servim!
#sompeixaters #receptadebacalla #kilometre0 #bacallàfumat #receptafàcil #cuinamediterrània #pinyonstorrats #gremipeixaters #sompeixaters #peixdequalitat #platfred #aperitiusoriginals #cuinadecasa #productedelmar