El besuc és un peix de molt alt valor biològic i que conté vitamines del complex B que permeten l’aprofitament de la resta de nutrients, el bon funcionament del sistema nerviós i l’augment de les defenses.
Avui compartim amb vosaltres una exquisida recepta de besuc al forn, molt nutritiva i fàcil de fer.
INGREDIENTS:
▶︎ 1 besuc mitjà
▶︎ 3 patates mitjanes
▶︎ Sal
▶︎ Pebre
▶︎ 1 llimona
▶︎ Oli d’oliva
PREPARACIÓ:
- Netejar molt bé el peix, retirar les escates i les ganyes, fer dos talls laterals pels dos costats i col·locar unes rodanxes de llimona. Afegir sal i pebre al gust.
- Pelar les patates i tallar-les a rodanxes, disposar com a llit en una plata per a forn.
- Col·locar el peix a sobre, afegir un raig d’oli d’oliva i enfornar a 170 °C durant 15 minuts.
- Serviu i acompanyeu amb les patates.
Comments are closed.