El bonítol és un peix blau ric en omega-3, vitamines del grup B (com la B12) i proteïnes d’alta qualitat. Afavoreix la salut cardiovascular i és ideal per incloure en una dieta equilibrada. Preparat en cru, conserva tot el seu valor nutricional i la seva textura fina el fa perfecte per servir com a aperitiu o entrant.
Ideal com a aperitiu, entrant o amb pa amb tomàquet.
Recepta de @kilometre0
Ingredients:
-
400-500 g de bonítol fresc
-
Sal Maldon
-
Pebre negre molt
-
Llimona
-
Oli d’oliva verge extra
Preparació:
-
Netegem el peix, l’obrim per la meitat i retirem l’espina (podem demanar a la nostra peixateria de confiança que ens ho facin).
-
Amb la pell cap avall, tallem filets prims tipus “carpaccio” i els posem en una safata.
-
Pinzellem el peix amb suc de llimona.
-
Salpebrem al gust i deixem a la nevera durant 30 minuts.
-
Uns minuts abans de servir, el traiem de la nevera i l’amanim amb un bon oli d’oliva verge.
Pots decorar amb cibulet o grans de pebre vermell per donar-li un toc festiu.
#gremipeixaters #sompeixaters #bonítol #peixfresc #carpacciodepeix #receptasaludable #omega3 #cuinacreativa #peixcru #aperitiu #productedelmar #cuinamed #alimentaciósaludable
Comments are closed.