Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
febr. 02

Bròtola en salsa verda i navalles a la planxa

  • 2 de febrer de 2023
  • gremi
  • Receptes

La bròtola és un peix blanc que aporta al nostre organisme proteïnes de gran qualitat, que afavoreixen la regeneració dels teixits i el desenvolupament muscular.

Avui compartim amb vosaltres una recepta molt fàcil de fer, ideal per menjar-la tota la família: Bròtola amb salsa verda i navalles a la planxa

Ingredients:

▶︎ 1 bròtola
▶︎ 12 navalles
▶︎ 1 ceba tendra
▶︎ 4 grans d’all
▶︎ 2 patates
▶︎ farina (per enfarinar)
▶︎ 100 ml. de vi blanc
▶︎ aigua
▶︎ oli d’oliva verge extra
▶︎ sal
▶︎ pebre
▶︎ 1 full de llorer
▶︎ julivert

Preparació:

  • Fes un brou curt amb el cap del peix, aigua i unes branques de julivert. Cola i reserva el brou.
  • Pela les patates, talla-les a rodanxes d’1 centímetre i posa-les a coure en una cassola amb aigua, un pessic de sal, un gra d’all pelat sencer, una fulla de llorer i 8 grans de pebre. Escorre i reserva les patates.
  • Neteja el peix, treu els lloms i talla’ls a trossos. Pots demanar a la teva peixateria de confiança que prepari el peix.
  • Col·loca les navalles en un bol gran i cobreix-les amb abundant aigua i un pessic de sal. Deixa-les a remull perquè vagin deixant anar la sorra que puguin tenir. Reserva. Cuina les navalles a la planxa. Assaona i reserva.
  • Pica els altres alls i la ceba tendra finament. Fregeix en una cassola amb un rajolí d’oli. Afegeix-hi el vi blanc i dona-li un bull perquè s’evapori l’alcohol. Salpebra el peix, passa els trossos per farina. Fica’ls a la cassola, afegeix-hi una mica del brou reservat i cuina’ls durant 2 minuts per cada costat. Introdueix les patates i posa per sobre una mica de julivert picat.
  • Serveix a la cassola o en un plat les patates amb el peix, i acompanya amb les navalles.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat