Uns bunyols de bacallà amb ingredients de qualitat, super sans i molt fàcils de fer, que desapareixeran al moment de servir-los a taula! Podem tenir la barreja preparada al frigorífic o fer-la al moment de fregir-los. Estan molt saborosos!
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
▶︎ 400 g bacallà remullat
▶︎ 1 ou
▶︎ 2 cullerades de brandi
▶︎ 25 ml de llet
▶︎ 2 cullerades de farina
▶︎ 1 culleradeta de llevat químic
▶︎ 2 alls
▶︎ Julivert
PREPARACIÓ I COCCIÓ
▶︎ Escorrem bé el bacallà i l’esqueixem amb els dits.
▶︎ Tastem de sal i, si cal, el passem per aigua per deixar-lo al punt.
▶︎ Batem l’ou i el reservem.
▶︎ Piquem l’all i reservem.
▶︎ Piquem el julivert petit.
▶︎ En un bol, barregem tots els ingredients.
▶︎ Afegim el llevat al final. Ha de quedar una massa irregular i no massa espessa.
▶︎ Posem oli abundant en una paella i un cop és ben calent, agafem porcions de la massa amb una cullereta de cafè.
▶︎ Fregim per tandes i deixem escórrer l’oli sobre paper de cuina. Servim ràpidament.
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.