La cabra de mar és un aliment ric en proteïnes i de baix contingut en greixos i hidrats de carboni. Conté una gran quantitat de potassi que afavoreix el funcionament del sistema nerviós. A més, gràcies a la quantitat de zinc que aporta, enforteix el sistema immunitari.
Avui compartim una recepta molt fàcil i que combina a la perfecció el marisc amb verdures. El resultat és un plat molt equilibrat i sa.
Ingredients per a 5 persones:
▶︎ 5 unitats de cabra de mar.
▶︎ 200 grams de formatge gruyère.
▶︎ 2 unitats de ceba blanca mitjana.
▶︎ 10 grams de gingebre fresc.
▶︎ Mix de verdures (150 grams de pèsols, 200 grams de pastanaga en quadres i 150 grams de mongetes).
▶︎ All
▶︎ Sal
▶︎ Pebre
Preparació:
- Posem una paella a foc mitjà i afegim una mica d’oli d’oliva; posem les cebes blanques tallades a quadres petits.
- Un cop la nostra ceba agafa un color transparent, afegim la carn de les cabres. Posem sal i pebre al gust i el gingebre finament picat.
- En una altra paella, sofregim les verdures.
- Afegim les verdures a la barreja de ceba, cabra i gingebre i barregem molt bé fins a integrar els ingredients. Apaguem el foc i reservem el farciment.
- Omplim cadascuna de les cabres amb el farcit.
- Posem les cabres a una safata de forn i afegim a sobre el formatge gruyère ratllat. Fiquem al forn a 180 graus fins que el formatge es fongui i gratini.
Comments are closed.