Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
nov. 10

Canelons de peix

  • 10 de novembre de 2023
  • gremi
  • Receptes

Aquests canelons són una deliciosa opció pels amants del peix i una excel·lent manera d’introduir-lo en el menú familiar. Segur que agraden a tots, i els nens se’ls mengen encantats.

Ingredients:

▶︎ 12 plaques de canelons (aproximadament)

▶︎ 250 grams de salmó fresc, desfet (però pots fer servir qualsevol classe de peix blanc o blau)

▶︎ 1 ceba picada

▶︎ 2 grans d’all picats

▶︎ 2 cullerades de mantega

▶︎ 2 cullerades de farina

▶︎ 1 tassa de llet

▶︎ 1/2 tassa de brou de peix

▶︎ 1 tassa de salsa de tomàquet

▶︎ 1/2 tassa de formatge parmesà ratllat

▶︎ Sal i pebre al gust

▶︎ Julivert fresc picat per decorar

 

Preparació:

  • Cuina les plaques de canelons seguint les instruccions del paquet. Després, escorre-les i reserva-les.
  • En una paella gran, posa la mantega a foc mitjà. Afegiu-hi la ceba i l’all picats i sofregeix-los fins que estiguin tendres.
  • Afegeix el salmó desfet a la paella i cuina’l durant uns minuts fins que estigui fet. Condimenteu amb sal i pebre al gust.
  • Empolvora la farina sobre el salmó i barreja bé. Cuina durant 1-2 minuts.
  • A poc a poc, aboca la llet i el brou de peix a la paella, remenant constantment per evitar grumolls. Cuina fins que la salsa se’n vagi espessint i tingui una consistència suau.
  • Omple cada placa de caneló amb la barreja de peix i doblega-la per tancar-la.
  • Col·loca els canelons farcits en una safata apta per al forn.
  • Aboca la salsa de tomàquet sobre els canelons i, posteriorment, el formatge parmesà ratllat.
  • Cou al forn preescalfat a 180 °C durant uns 20-25 minuts o fins que els canelons estiguin daurats.
  • Abans de servir, posar per sobre els canelons julivert fresc picat.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat