Aquesta recepta és un festival de sabors que aporta increïbles beneficis per a la nostra salut. Les gambes són una increïble font de proteïnes i d’àcids omega-3 molt beneficiosos per la salut cardiovascular i el funcionament del cervell.
Ingredients:
▶︎ Carxofes molt tendres
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Sal en escates
▶︎ Pebre negre molt
▶︎ Gambes
Preparació i cocció:
- Posem una cassola amb oli, a foc molt suau.
- Netegem ràpidament les carxofes deixant el tronc i les anem posant de cap per avall a la cassola.
- Procurarem que les carxofes ocupin tota la cassola, que quedin cobertes d’oli i que s’aguantin dretes.
- Les confitem a foc molt suau (no s’han de fregir), uns 15 minuts.
- Les punxem amb un escuradents per comprovar la cocció.
- Les traiem de la cassola i les deixem escórrer a sobre d’una reixeta perquè treguin l’oli.
- Mentrestant, passem les gambes per la paella amb una mica d’oli.
- Les deixem refredar, les pelem i les reservem.
- Preparem una safata, tallem les carxofes en dues parts, salpebrem i posem una gamba a sobre de cada meitat. Servim calent.
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.