Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
maig 25

Cues de rap amb tomàquets al forn

  • 25 de maig de 2022
  • gremi
  • Receptes

Compartim amb vosaltres aquesta recepta de rap, ideal per lluir-vos qualsevol dia de la setmana. Els vostres comensals es quedaran amb la boca oberta quan la testin.

El rap és un peix blanc que conté una quantitat molt baixa de greixos, de manera que les calories que aporta són mínimes. A més, és un tipus de peix que té un alt valor nutritiu: és molt ric en vitamines, sobretot del grup B com a B1, B3 i B9, així com en minerals (ferro, fòsfor, magnesi i potassi).

La combinació de rap amb verduretes fa que aquesta recepta sigui especialment saludable i molt nutritiva.

INGREDIENTS:

▶︎ 4 cues de rap d’uns 200 grams cadascuna
▶︎ 150 grams de tomàquets cirera
▶︎ 200 grams de iuques
▶︎ 200 grams de remolatxes
▶︎ 200 grams de moniatos
▶︎ 1 gra d’all
▶︎ 1 branqueta de julivert
▶︎ 2 cullerades de pinyons
▶︎ ½ culleradeta de pebre vermell
▶︎ 2 cullerades de salsa espanyola
▶︎ 2 branquetes d’anet
▶︎ Oli d’oliva
▶︎ Sal
▶︎ Pebre

PREPARACIÓ:

  • Renta els tomàquets, asseca’ls amb paper absorbent de cuina i disposa’ls a la placa. Empolvoreu-los amb una mica de sal i de pebre, i regueu-los amb un rajolí d’oli. Els posem al forn preescalfat a 120°, aproximadament 2 hores.
  • Prepara les xips: pela la iuca, la remolatxa i el moniato, i talla’ls a làmines finíssimes utilitzant un ganivet ben esmolat o, millor, una mandolina. Posa un cassó al foc, afegeix-hi 170 ml d’oli i escalfa’l.
  • Afegeix-hi els vegetals tallats i fregeix-los per tandes, entre 4 i 6 minuts, fins que estiguin completament deshidratats. Retira’ls amb cura i deixa’ls refredar en un plat folrat amb un full doble de paper de cuina perquè absorbeixi l’excés de greix.
  • Retira la pell de les cues de rap; renta-les, salpebra-les i disposa-les a la placa de forn. Pela l’all i renta el julivert; escorre aquest últim i trosseja tots dos. Col·loca’ls al got de la batedora, amb els pinyons i el pebre vermell, i tritura’ls uns segons. Distribuïu aquesta preparació sobre el peix, ruixeu-ho amb la resta de l’oli i coeu-ho entre 20 i 25 minuts a 120º.
  • Disposa les cues de rap en quatre plats plans i incorpora els tomàquets rostits amb el suc de cocció i les xips vegetals. Renta l’anet, escorre’l molt bé i talla’l a trossos. Decora amb la salsa calenta i l’anet, i serveix de seguida.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat