El nostre Gremi, representat pel president Àlex Goñi, ha assistit a la presentació del Baròmetre de la Seguretat alimentària a Catalunya 2022, que ha tingut lloc a la sala d’actes del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
L’any 2008 l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària va iniciar un projecte d’anàlisi sociològica per recollir dades i informació sobre la seguretat alimentària a Catalunya. Des d’aleshores, i amb l’objectiu d’incrementar els coneixements sobre aquest tema i fer un seguiment regular de la seva evolució, l’Agència promou la realització d’aquest Baròmetre, amb la finalitat de conèixer el nivell d’informació i confiança, per part de la ciutadania, en matèria de seguretat alimentària.
L’any 2011 es va dur a terme la primera experiència de baròmetre de seguretat alimentària a Catalunya, i a finals de l’any 2022 s’ha portat a terme un nou baròmetre amb l’objectiu de recollir informació sobre els nivells de coneixement i percepció del risc i confiança de la ciutadania catalana en matèria de seguretat alimentària, nous hàbits de consum, detectar pràctiques de risc i analitzar l’evolució dels principals indicadors en aquesta matèria.
En aquest acte, presidit per la Sra. Carmen Cabezas, secretaria de Salut Pública de Catalunya, s’han presentat els principals resultats del “Baròmetre de la seguretat alimentària a Catalunya 2022” que posem a la vostra disposició.
Comments are closed.